Skip to main content

Er du træt af at arbejde hjemme eller mangler du bare et sted til sparring og pleje af netværk, så kom ned i Elværket Skive og få en flexplads! Når smittetrykket igen kommer ned på et niveau, der gør, at vi kan åbne dørene i Elværket, får du nemlig helt nye muligheder for at blive en del af Elværkets inspirerende innovationsmiljø og blive en del af udviklingen på Skiveegnen.

Ifølge Innovation Skive konsulent, Louise Vilsgaard, er det fordelagtig for alle, at der bliver skabt et tættere samarbejde i Skive: “det netværk vi er ved at opbygge med Elværket Skive betyder, at vi alle kan nyde godt af hinandens kompetencer. I Elværket hjælper vi hinanden, vi sparrer med hinanden og vi deler ud af viden og knowhow. Derfor byder vi også alle som er interesseret i at blive en del af Elværket velkommen med åbne arme.” fortæller Louise Vilsgaard.

Hvem er en flexplads i Elværket Skive egentlig for?

En flexplads i Elværket Skive er for dig, som har et hjemmekontor, men trænger til at komme ud og møde andre mennesker at sparre og netværket med. Det er til dig, der har langt på arbejde, hvor flexpladsen kan agere din fjernarbejdsplads eller til dig som er kørende og mangler et kontor engang imellem. Så er det til virksomheden som ønsker et sted, hvor medarbejdere kan sparre med andre eller arbejde med projektudvikling. Sidst, men ikke mindst, er flexpladsen til dig, som ønsker at være en del af et socialt, vedkommende og hyggeligt udviklingshus, hvor der er plads til alle og højt til loftet (der er faktisk meget højt til loftet i Elværket).

Elværket er stedet for samarbejde og udvikling på tværs

Elværket Skive er byens nye samlingssted for udvikling, innovation og netværk. Vi byder velkommen til alle, lige fra den studerende til iværksætteren eller til den store etablerede virksomhed. Elværket Skive samler kompetencer og netværk, så du kan finde det, du har brug for at komme videre. I Elværket finder du blandt andet Business Skive – byens lokale erhvervsservice, du finder Læringsambassaden – et sted hvor skoleelever bliver undervist i digital forståelse med fx robotter og 3d-printere, og så finder du en række iværksættere og virksomheder som alle bidrager til et socialt og udviklende innovations- og netværksmiljø. Fx Poly Media og TymmStone.

Elværket Skive ligger i den gamle elværksbygning på Brårupgade 18c i Skive.

 

Få en flexplads nu

Er du klar til at få en plads i Elværket Skive, så kan du købe et 10-turskort til bare 1.000 kroner ex. moms. Med kortet vil du kunne anvende flexpladserne i hele Elværkets åbningstid, lige når det passer dig.

Bestil dit klippekort ved at sende en mail til: faktura@elvaerketskive.dk

Vi glæder os til at se dig i Elværket!

Leave a Reply