mangler du et sted at arbejde fra, kan du leje en skrivebordsplads i Elværkets åbne kontorfællesskab

skrivebordsplads

Adgang 24/7 med egen nøgle

Er du selvstændig, kan du leje en kontorplads i Elværket med et stort netværk af kompetencer omkring dig. Du får dit eget skrivebord, gratis kaffe, internet og print, gratis booking af mødelokaler, gratis adgang til Makerspace (5 dage / mdr).

For mere information og en rundvisning, skriv til os på kontakt@elvaerketskive.dk 

1.500,- /mdr

eksklusiv moms

når du lejer en skrivebordsplads får du…

… fri (god) kaffe

God kaffe er med til at gøre en god dag på kontoret fantastisk. Derfor kan du vælge mellem cafe latte, cappuccino, kaffe og meget mere brygget på friskmalede bønner.

… fri internet og print

Alle lejere af skrivebordspladser har fri internet af hastighed 1000/1000 i et lukket netværk og fri print. Printeren er trådløs og printer både A4 og A3 og sort/hvid og farve med papir op til 200 gram.

… fri booking af mødelokaler

Normalt koster det hver gang man som virksomhed booker et mødelokale, men som lejer af en skrivebordsplads kan du booke frit og gratis gennem vores interne bookingsystem.

… adgang 24/7 med egen nøgle

Som lejer af en skrivebordsplads, får du din egen nøgle til Elværket, og har adgang til bygningen 24/7. Du er derfor ikke bundet af Elværkets åbningstider, men kan bruge det frit både aftenener og weekender også.

… adgang til Makerspace

Som lejer af en skrivebordsplads får du 5 gratis dage i måneden du kan bruge i Elværkets Makerspace. Du skal dog betale for materialer hvis du vælger at gøre brug af tilbuddet.

… skab med kodelås

Du får dit eget skab tæt på dit skrivebord, med kodelås, så du kan lade dine værdier blive i bygningen når du tager hjem.